Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Am dotat laboratorul de informatică de la Școala Generală nr. 3 Suceava cu echipamente de robotică!

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST este dedicată dezvoltării comunității din Suceava prin educație, sănătate, cultură și sprijin umanitar. De-a lungul timpului, acțiunile noastre caritabile au fost concentrate asupra formării și dezvoltării tinerilor din comunitatea locală. Astfel, susținem campanii și proiecte care îi încurajează să-și descopere pasiunile și să-și atingă potențialul maxim. O inițiativă de acest fel a fost campania de dotare a laboratorului de informatică de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava

Datorită implicării de care au dat dovadă voluntarii și donatorii, am reușit să îndeplinim visul copiilor de a-și dezvolta pasiunea pentru tehnologie. Sprijinul comunității este esențial în îndeplinirea cu succes a misiunii de la care a pornit Fundația Umanitară ASSIST. Echipa noastră cuprinde voluntari pasionați și dedicați, care lucrează împreună pentru a crea o schimbare pozitivă în comunitatea locală. Eforturile noastre se concentrează pe furnizarea de resurse și facilități care să ajute la îmbunătățirea calității educației tinerilor. 

Comunitatea din Suceava a răspuns cu promptitudine campaniei de strângere de fonduri. Astfel, pe 6 aprilie am avut bucuria de a dota laboratorul de informatică al Școlii Gimnaziale nr. 3 cu echipamente de robotică de ultimă generație. Din investiția totală de 9.132 RON, am achiziționat:  

  • Laptop HP Victus;
  • Mouse de gaming;
  • Joystick;
  • Elemente de construit roboți (Micro:bit);
  • Memorie suplimentară pentru laptop. 

O investiție pentru viitor 

Suntem mândri că am putut să facem această investiție în educația tinerilor și suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la această cauză. Acum, copiii de la Școala Gimnazială nr. 3 au șansa de a-și da frâu liber imaginației și de a construi roboți variați și unici

Fundația Umanitară ASSIST și-a propus să susțină educația și comunitatea din Suceava prin diverse proiecte și inițiative caritabile. Ne dorim să le oferim tinerilor oportunitățile și resursele necesare pentru a-și atinge potențialul și a-și îndeplini visele.

 

Donează

 

În final, dorim să mulțumim doamnei profesoare Daniela Petrovici pentru implicarea și dedicarea sa de-a lungul timpului. Fără sprijinul și pasiunea sa, nu am fi putut să realizăm cu succes această acțiune. Ne bucurăm că am putut contribui la îmbunătățirea educației din Suceava. De asemenea, mulțumim donatorilor care au adus un aport semnificativ pentru un viitor de succes. Fiecare donație a reprezentat un pas în față spre împlinirea visului de a dota încă un laborator de robotică din oraș.

Fundația Umanitară ASSIST continuă să aducă un impact pozitiv în comunitatea locală prin acțiuni caritabile. Implică-te și tu!

ASSIST logo
Newsletter