Parteneri

Împreună pentru o comunitate dezvoltată

Fundația Umanitară ASSIST dorește să evidențieze importanța și contribuția partenerilor în cadrul campaniilor caritabile și acțiunilor de sprijin desfășurate până în prezent. De-a lungul timpului, am avut privilegiul de a colabora cu companii și organizații remarcabile, care s-au alăturat misiunii noastre.

Împreună reușim să conturăm un viitor mai bun pentru Suceava prin educație, cultură, sănătate și sprijin umanitar. Suntem recunoscători pentru implicarea partenerilor noștri în aceste proiecte și ne mândrim cu faptul că suntem parte a unei comunități care lucrează simultan pentru a aduce bucurie și susținere celor în nevoie.

Sponsori

Parteneri strategici

Parteneri

Devino partener al Fundației Umanitare ASSIST

 

Împreună putem face o schimbare reală în cadrul comunității din Suceava. Generozitatea și dorința ta de a face bine ne aduc mai aproape de un viitor mai bun. Ajută-ne să sprijinim educația copiilor din comunitatea locală, să susținem evenimente culturale și să oferim acces la tratamente avansate, cu echipamente medicale moderne!

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

 

Redirecționarea a 20% din impozitul pe profit este o modalitate simplă și eficientă de a sprijini activitatea Fundației Umanitare ASSIST. Această modalitate de sprijin nu afectează în nici un fel obligațiile fiscale ale companiei tale. Completează cererea 177 și depune-o la ANAF începând cu 25 iunie, până la finalul anului fiscal în curs. E simplu,  gratuit și rapid să susții educația, cultura și sănătatea în comunitatea din Suceava.

Informează angajații despre posibilitatea de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit

 

Formularul 230 se adresează persoanelor fizice care plătesc impozit pe venit. Această modalitate de sprijin este simplă și nu implică nici un efort financiar suplimentar pentru angajat sau angajator. Informează angajații tăi cu privire la posibilitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST!

Finanțează un proiect

 

Sprijinul financiar este esențial în realizarea proiectelor inițiate de către Fundația Umanitară ASSIST. Ne dorim să oferim cât mai mult sprijin comunității locale prin educație, cultură și sănătate. Ajută-ne să transformăm Suceava într-un loc mai bun! 

Organizează o campanie sau un eveniment

 

O modalitate inedită de a sprijini Fundația Umanitară ASSIST este organizarea unui eveniment sau a unei campanii caritabile. Aceste acțiuni pot fi adresate atât publicului intern, în cadrul companiei tale sau extern, pentru toți membrii comunității. Fondurile colectate în urma campaniei sau evenimentului caritabil vor fi utilizați de Fundația Umanitară ASSIST pentru a sprijini comunitatea locală. 

Desfășoară o campanie CRM

 

Direcționează o parte din încasările realizate într-o anumită perioadă sau pentru un anumit produs către Fundația Umanitară ASSIST. În acest mod, poți sprijini dezvoltarea comunității locale și oferi clienților un exemplu de responsabilitate socială.

 

Descarcă badge-ul de Susținător al Fundației Umanitare ASSIST

 

Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

 

Contactează-ne

Activitatea noastră

Festivalul Internațional Zilele Teatrului ”Matei Vișniec”: O experiență culturală memorabilă, cu sprijinul Fundației Umanitare ASSIST
6 iun. 2024
Citeste mai mult
Fundația Umanitară ASSIST a sponsorizat două competiții școlare desfășurate în Suceava
15 mai 2024
Citeste mai mult
Caravana Educațională revine la Udești pentru a-i învăța pe elevi secretele unui stil de viață sănătos
9 mai 2024
Citeste mai mult
ASSIST logo
Newsletter