Despre Fundație

Fundația Umanitară ASSIST este fundația suceveană care s-a implicat în acțiuni de ajutorare, donare și voluntariat și înainte de înființare în anul 2022.

Fundația Umanitară ASSIST promovează empatia și grija pentru cei din jur. Care sunt valorile tale?

 

Timp de 30 de ani am derulat acțiuni caritabile și am venit în sprijinul celor care au nevoie de noi și de bunătate. Fundația Umanitară ASSIST este un derivat al dorinței comunității de ingineri software, specialiști, manageri și prieteni din cadrul companiei ASSIST Software de a avea un impact pozitiv în societate.

 

În 2022 am creat Fundația Umanitară ASSIST pentru a cuantifica și a însuma corect toate acțiunile săvărșite în cadrul ASSIST Software de ajutorare a celor aflați în dificultate. Fundația Umanitară ASSIST ne dă astfel posibilitatea de a începe proiecte de dimensiuni mari, importante pentru comunitatea care beneficiază de acestea.

 

Proiectele de ajutorare și caritate pe care le derulam în mod regulat ne oferă experiența necesară pentru a face din Fundația Umanitară ASSIST o entitate cunoscută pentru eforturile sale atât în sfera socială dar și cultural-educativă.

 

Este important pentru noi să producem schimbări pe termen lung în comunitate prin intermediul actelor de caritate, educației și culturii. Vrem să aducem respect și demnitate copiilor, bătrânilor și celorlalte persoane aflate în dificultate.

Quote

Este un sentiment de nedescris acela pe care îl ai atunci când ajuți pe cineva care are nevoie de tine. Cred că noi toți ar trebui să coborâm de acolo de unde suntem și să ajutăm. Nu contează cât de mult sau puțin donezi. Donează.” 

Noi ne propunem să schimbăm mentalități și perspective. De aceea, aducem împreună oameni care nu ezită să se implice în diferite cauze sociale și ne bucurăm mereu atunci când dăruim, încurajându-i și pe alții să facă la fel.

 

Voluntarii Fundației Umanitare ASSIST sunt proactivi. Căutăm mereu mijloace de a face bine și te invităm și pe tine să participi la acțiuni prin intermediul donațiilor și a suportului oferit în social media.

Misiunea noastră este de a ajuta comunități și de a schimba perspective.

Susținem non-agresiunea, educația, cultura și știința, deoarece vrem să ne dezvoltăm împreună în mod armonios. Progresul și inovația deschid noi orizonturi. Munca umanitară ajută societatea să le atingă.

Consiliul director

Andrei Cioban
Președinte
Petru Cioată
Vicepreședinte
Cătălina Micliuc
Vicepreședinte
Adrian Onu
Membru asociat
Carmen Dumitriu
Membru asociat
Daniela Istrati
Membru asociat
Mihaela Chistol
Membru asociat

Membri

Ioana Tatarciuc
Gheorghe David
Daniel Tănase
Crina Voloșeniuc
Ioana Babău
Andrei Bărăscu
Paul Beresca
Nadejda Cojocaru
Iulian Lavric
Dan Pașcu
Cosmin Maruneac
Cristian Istrate
Ștefan Gavril
Dragoș Botoșan
Alexandru Popițan
Eusebiu Candrea
Eduard Huțu
Nicoleta Zup
Vlad Zup
Iulia Tărîță
Vlad Dediță
Ovidiu Ștefănescu
Răzvan Prundel
ASSIST logo
Newsletter