Termeni de utilizare

 

Termenii care urmează reprezintă un acord legat între dumneavoastră și Fundația Umanitară ASSIST. Prin accesarea, navigarea și/sau utilizarea acestui site web, luați la cunoștință că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acești termeni și toate legile și reglementările. Continuarea utilizării acestui site reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la termenii de utilizare.

Cu excepția acestei secțiuni, nimic din acest site web nu trebuie considerat un acord obligatoriu, cu excepția cazului în care este însoțit de un document semnat fizic. Toate paginile și materialele puse la dispoziție pe acest site pentru descărcare sunt proprietatea Fundației Umanitară ASSIST.

Conținutul site-ului web este creat doar în scop informativ. Informațiile pe care Fundația Umanitară ASSIST le publică pe World Wide Web pot conține referințe la proiectele Fundației Umanitară ASSIST și servicii care nu sunt disponibile în țara dumneavoastră. Astfel de referințe nu denotă faptul că Fundația Umanitară ASSIST intenționează să promoveze astfel de proiecte sau servicii în țara dumneavoastră. Contactați-ne direct pentru informații despre produsele, proiectele și serviciile noastre. Obligațiile Fundației Umanitară ASSIST cu privire la produsele, proiectele și serviciile sale sunt guvernate numai de acordurile în baza cărora sunt furnizate.

Toate informațiile din acest site web sunt furnizate de Fundația Umanitară ASSIST „ca atare” și reprezintă exclusiv „opinia” Fundației Umanitară ASSIST. Vă rugăm să rețineți că informațiile de pe acest site web pot conține erori tehnice sau de scriere. Ori de câte ori este considerat necesar, Fundația Umanitară ASSIST poate modifica sau actualiza informațiile prezentate pe site fără nicio notificare prealabilă. Fundația Umanitară ASSIST poate aduce, de asemenea, îmbunătățiri și/sau modificări aplicațiilor software descrise pe acest site, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Fundația Umanitară ASSIST nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea și erorile informațiilor furnizate de Fundația Umanitară ASSIST. În calitate de utilizator al acestui site web, este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră să verificați informațiile accesate aici. În nicio circumstanță, Fundația Umanitară ASSIST nu se face responsabilă pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau cu consecință suferite de vreo parte, care rezultă din utilizarea acestui site web, inclusiv orice profit pierdut, întrerupere a activității, pierderea programelor sau alte date privind sistemul dumneavoastră de prelucrare a informațiilor sau în alt mod, chiar dacă suntem anunțați în mod direct cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Utilizarea oricăror informații prezentate pe acest site se face pe riscul propriu al utilizatorului.

Prin furnizarea de informații, Fundația Umanitară ASSIST nu acordă nicio licență pentru niciun drept de autor, brevete sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală. Site-ul nostru web poate conține alte notificări de proprietate și informații despre drepturile de autor, ai căror termeni trebuie consultați și respectați.

Fundația Umanitară ASSIST își rezervă dreptul de a modifica termenii de utilizare în orice moment prin actualizarea acestei pagini; prin urmare, ar trebui să vizitați periodic site-ul nostru!

Declarație

Fundația Umanitară ASSIST nu face nicio declarație cu privire la niciun alt site web pe care îl puteți accesa prin intermediul acestuia. Un link către un site web extern nu înseamnă că Fundația Umanitară ASSIST aprobă, acceptă sau își asumă orice responsabilitate pentru conținutul sau utilizarea site-ului respectiv. Este responsabilitatea utilizatorului să se asigure că orice accesare nu conține elemente precum viruși, worms, troieni și alte elemente de natură distructivă sau inadecvată.

Când accesați un site web care nu aparține Fundației Umanitară ASSIST, chiar și în cazul în care conține sigla Fundației Umanitare ASSIST, trebuie să aveți în vedere faptul că acesta este independent de Fundația Umanitară ASSIST și că Fundația Umanitară ASSIST nu are nicio autoritate sau influență asupra conținutului publicat pe acel site.

Site-ul web poate conține „declarații prospective” cu privire la proiectele Fundației Umanitară ASSIST, clienți, parteneri, produse, aplicații și servicii viitoare, estimări ale perspectivelor viitoare sau rezultate financiare, declarații referitoare la obiectivele, așteptări, opinii, strategii sau afirmații care conțin cuvinte precum „a crede”, „a proiecta”, „a se așteaptă”, „a intenționa”, „a putea”, „a anticipa”, „a planifica”, „a căuta” sau expresii similare. Este important ca utilizatorii să fie conștienți de faptul că rezultatele reale ale Fundației Umanitară ASSIST ar putea fi diferite față de cele din declarații prospective și nu ar trebui să se acorde o încredere nejustificată pe astfel de declarații. Printre factorii importanți care ar putea face ca astfel de rezultate reale să difere semnificativ se numără:

(i) dificultățile sau întârzierile în implementarea ofertelor de servicii ale Fundației Umanitară ASSIST,
(ii) nerealizarea obiectivelor de vânzări, marketing și alte obiective,
(iii) schimbarea tehnologică rapidă,
(iv) pierderea unor clienți importanți,
(v) riscuri inerente desfășurării afacerilor în străinătate,
(vi) alți factori de risc enumerați periodic în declarațiile de înregistrare ale Fundației Umanitară ASSIST.

Toate declarațiile prospective care pot fi conținute pe acest site web sunt făcute de la data publicării inițiale pe site-ul web, iar Fundația Umanitară ASSIST nu își asumă nicio obligație de a actualiza astfel de declarații prospective.

ASSIST logo
Newsletter