Inspiră, ajută și susține comunitatea din care faci parte!

Împreună schimbăm comunități în bine!
 

Donează

Fundația umanitară ASSIST este construită pe 4 principii fundamentale

Educație

Încurajăm excelența în educație prin dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă generație și crearea unor medii de învățare inovatoare.

Cultură

Susținem în mod activ arta și punem în valoare patrimoniul cultural al comunității locale din Bucovina, păstrându-i esența și autenticitatea. 

Sănătate

Eforturile noastre se concentrează pe proiecte și inițiative menite să faciliteze accesul membrilor comunității la servicii și echipamente medicale de calitate. 

Sprijin umanitar

Faptele bune și empatia schimbă evoluția omenirii în bine. Scopul nostru este să aducem îmbunătățiri semnificative în viața celor aflați în nevoie.

Oferă ajutor copiilor și altor persoane aflate în dificultate din Suceava și împrejurimi

Poți ajuta comunitatea din Suceava prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST, poți seta o donație recurentă în conturile Fundației Umanitare ASSIST sau poți folosi opțiunea transferului bancar.

Avem puterea de a schimba vieți prin acțiuni de caritate! Implică-te și tu.

Contribuim activ la comunitatea din care facem parte cu acțiuni specifice. Susținem educația prin dotarea școlilor. Facem voluntariat acolo unde este nevoie de noi. Pentru a îmbunătăți nivelul de trai din comunități, ne implicăm în acțiuni umanitare menite să schimbe perspective și să readucă demnitatea familiilor sărace, copiilor și bătrânilor din zona Sucevei.

Activitatea noastră

Cum să-i învățăm pe copii bucuria de a dărui: 5 activități de voluntariat
18 iun. 2024
Citeste mai mult
Tu știi să acorzi primul ajutor în caz de urgență medicală?
7 iun. 2024
Citeste mai mult
Festivalul Internațional Zilele Teatrului ”Matei Vișniec”: O experiență culturală memorabilă, cu sprijinul Fundației Umanitare ASSIST
6 iun. 2024
Citeste mai mult
ASSIST logo
Newsletter