Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

E simplu și rapid să faci fapte bune. Completează gratuit formularul 230!
 

Redirecționează 3.5%

 

Ești salariat sau pensionar? Avem o veste bună pentru tine!
Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către Fundația Umanitară ASSIST și noi vom aduce binele în comunitatea din Suceava. Fii chiar tu beneficiarul unui procent din impozitul pe venit datorat statului!

Este simplu și gratuit să faci o faptă bună.
Alocă 2 minute pentru a completa formularul 230 și devii erou în comunitatea locală!

 

Redirecționează 3.5%

 

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține dezvoltarea în Suceava

 

Cum utilizăm fondurile redirecționate de tine?

 • Sprijinim accesul elevilor la educație de calitate prin dotarea școlilor cu resurse didactice și tehnologice de ultimă generație. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST și ajută-ne să oferim tinerilor șansa la un viitor mai bun.
   
 • Susținem performanțele educaționale ale elevilor și ale profesorilor din comunitatea locală. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST în semn de apreciere pentru persoanele care pun Suceava pe harta excelenței în educație.
   
 • Promovăm cultura în Suceava și oferim membrilor comunității oportunitatea de a se reuni în cadrul unor evenimente culturale de excepție. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST pentru a ne bucura împreună de valoarea artistică a comunității sucevene.
   
 • Facilităm accesul la tratamente și servicii medicale avansate. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST și oferă speranță celor afectați de probleme grave de sănătate.
   
 • Oferim sprijin umanitar persoanelor aflate în dificultate. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST și acordă persoanelor din comunități defavorizate șansa la o viață mai bună.  

 

Redirecționează 3.5%

Doar 2 minute te pot transforma într-un erou pentru comunitatea din Suceava. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și fii cel care produce schimbarea în bine. Noi transformăm generozitatea și dorința ta de a ajuta în bucurie. Termenul limită până la care poți completa formularul este 25 mai 2024.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST.
Fii chiar tu beneficiarul faptelor bune!

 

Completează formularul

Vrei să completezi formularul în format fizic?
 

Descarcă documentul

Pasul 1: Descarcă documentul PDF și printează formularul 230 din butonul de mai sus.

Pasul 2: Completează cu datele tale și semnează.  Formularul 230 conține deja datele Fundației Umanitare ASSIST.

Pasul 3: Scanează documentul completat și trimite-l pe email la contact@fundatia-assist.ro. Formularul poate fi depus fizic la sediul Fundației Umanitare ASSIST, la adresa Str. Tipografiei Nr. 1, 720043, Suceava, România

 

Îți mulțumim pentru grija față de comunitatea din care faci parte.
Nu uita că poți susține activitatea Fundației Umanitare ASSIST oricând, printr-o donație online.

Întrebări frecvente

Cine poate redirecționa 3,5% din impozitul pe venit?

Conform ANAF, formularul 230 pentru redirecționearea a 3,5% din impozitul pe venit poate fi completat de persoanele fizice care realizează următoarele venituri din România:

 • venituri din salarii și asimilate salariilor (inclusiv salariații din domeniul IT);
 • venituri din pensii;
 • venituri din activități independente impuse pe bază de normă de venit;
 • activități agricole impuse pe bază de normă de venit;
 • venituri din activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se 7 reține la sursă;
 • venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
 • venituri din cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza normelor de venit și venituri din cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli.

Care este termenul limită de completare a formularului 230?

Formularul 230 poate fi completat online sau fizic și depus la ANAF până la termenul limită de 25 mai 2024.

Procesul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit implică anumite costuri?

Nu, procesul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit nu implică niciun cost. Este o modalitate complet gratuită de a sprijini ONG-urile și cauzele sociale. Suma redirecționată provine din impozitul pe care deja îl datorați statului și nicio organizație nu percepe taxe pentru a primi 3,5% din impozitul tău.

Ce se întâmplă dacă nu redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

Dacă nu redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit, suma respectivă va rămâne la bugetului general al statului. Așadar, nu vei avea control asupra modului în care banii tăi sunt utilizați. Așadar, chiar dacă nu ești obligat să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit, te încurajăm să o faci. Este o modalitate simplă și eficientă de a contribui la un viitor mai bun pentru tine și comunitatea din care faci parte.

De ce este important să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

Redirecționarea 3,5% din impozitul pe venit este o modalitate simplă și gratuită de a sprijini cauze sociale și de a contribui la dezvoltarea comunității din care faci parte. Fondurile redirecționate vor fi folosiți de către Fundația Umanitară ASSIST în proiecte educaționale, culturale, medicale și umanitare.

ASSIST logo
Newsletter