Rapoarte de activitate

Descoperă cum schimbăm comunitatea în bine!

Accesează raportul de activitate din 2023

La Fundația Umanitară ASSIST, ne desfășurăm toate activitățile caritabile cu deplină responsabilitate și transparență. De-a lungul anilor, altruismul voluntarilor noștri s-a concretizat în proiecte de succes, fiind sprijiniți de generozitatea donatorilor și partenerilor. Suntem recunoscători tuturor celor care s-au alăturat misiunii noastre de a transforma comunitatea din Suceava prin educație, cultură, sănătate și sprijin umanitar.

Accesează rapoartele anuale de activitate

Raport 2023

Accesează raportul de activitate pentru a descoperi proiectele caritabile și faptele bune pe care le-am realizat în anul 2023.

Raport 2022

Descarcă raportul din 2022 pentru a vedea cum s-a desfășurat primul nostru an de activitate și ce campanii caritabile am realizat.

 

Ajută-ne să facem bine!  

Împreună susținem dezvoltarea comunității din Suceava. Generozitatea și dorința ta de a face bine ne aduc mai aproape de un viitor mai bun. Ajută-ne să oferim copiilor șansa la o educație de calitate în școli, să susținem evenimente culturale și să oferim acces la tratamente avansate, cu echipamente medicale moderne!

Dacă ești salariat sau pensionar, e simplu și gratuit să faci o faptă bună. Completează formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST!

Redirecționează 3,5%

Ajutorul tău este esențial în îndeplinirea activităților noastre! Donează orice sumă Fundației Umanitare ASSIST iar noi ne vom asigura că banii tăi sunt folosiți pentru a face bine.

Donează

Transparență și încredere
 

Prin intermediul rapoartelor anuale de activitate, Fundația Umanitară ASSIST oferă transparență financiară privind totalitatea donațiilor și cheltuielilor efectuate. Ne dorim să oferim o imagine clară și detaliată a modului în care gestionăm resursele primite din partea donatorilor și partenerilor. Astfel, garantăm faptul că fiecare contribuție este direcționată exclusiv activităților caritabile în mod eficient și responsabil.

Activitatea noastră

Fundația Umanitară ASSIST a lansat Caravana Educațională "Sănătate în Mișcare"
9 apr. 2024
Citeste mai mult
Laborator Multimedia pentru Elevii din Internatul Colegiului Tehnic Samuil Isopescu
29 mar. 2024
Citeste mai mult
Fundația Umanitară ASSIST transformă Școala Gimnazială Fântânele într-un spațiu mai prietenos pentru elevi
12 mar. 2024
Citeste mai mult
ASSIST logo
Newsletter