Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Am dotat laboratorul de robotică de la Școala Gimnazială din Ipotești!

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
  

 

Fundația Umanitară ASSIST susține comunitatea locală prin numeroase inițiative concentrate pe educarea și formarea tinerilor. Pe 10 august, voluntarii noștri s-au deplasat la Școala Gimnazială din Ipotești pentru a dona 22 de tablete, un laptop și o tablă interactivă, cu scopul de a dota laboratorul de robotică. Bazele acestui laborator au fost puse de doamna profesoară Daniela Lungoci, care și-a dedicat o mare parte din timp pentru a-i introduce pe copii în domeniul roboticii.

 

Pași mici spre rezultate mari 

Dispozitivele donate de Fundația Umanitară ASSIST vor asigura suportul educațional pentru 50 de copii din clasele I – VI. Acești copii au început să își dezvolte pasiunea pentru robotică încă din anii anteriori, reușind să obțină numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. Printre cele mai importante premii, menționăm cele 14 kit-uri LEGO WE Do, cu ajutorul cărora copiii pot crea și programa roboți.

Tabletele donate vin în completarea acestor kit-uri, prin funcționalitatea de a conecta și controla roboții cu ajutorul unei aplicații mobile. De asemenea, laptop-ul și tabla interactivă vor înlocui vechiul calculator de generație veche și tabla clasică. Astfel, orele de robotică vor deveni mai dinamice și distractive. 

 

Un vis devenit realitate 

Investiția totală în aceste echipamente a ajuns la valoarea de 19.200 RON. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat activ în campania demarată de Fundația Umanitară ASSIST și au donat pentru achiziționarea acestor dispozitive. Fiecare donație a reprezentat un pas în față spre împlinirea visului de a dota laboratorul de robotică.  

Suntem mândri că împreună am reușit să finalizăm cu succes această campanie. Dorim să o felicităm, în mod deosebit, pe doamna profesoară Daniela Lungoci, pentru toată implicarea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Astfel, copiii de la Școala Gimnazială Ipotești au șansa de a-și da frâu liber imaginației și de a construi roboți variați și unici. Ne bucurăm că există mentori de excepție ca dumneaei, care pun bazele unui viitor mai bun pentru tinerii de astăzi și care îi ghidează pas cu pas, în antrenarea vocației.  

 

Fundația Umanitară ASSIST susține educația și comunitatea locală. Ne dorim să le oferim tinerilor un aport semnificativ pentru un viitor de succes. Știm cât de important este să oferim tinerilor resursele de care au nevoie pentru o educație de calitate. Continuăm să sprijinim comunitatea prin numeroase inițiative.

 

Urmărește-ne pe Facebook și LinkedIn pentru a fi la curent cu campaniile în curs de derulare!  

ASSIST logo
Newsletter