Strângere de fonduri pentru Laboratorul de Robotică din Ipotești

Importanța Educației pentru noi

Educația face parte din fundația viitorului. Investind în copii și în visurile lor oferă societății posibilitatea de a depăși limite și de a se dezvolta în concordanță cu tendințele ce vor să vină.

Fundația Umanitară ASSIST sprijină comunitatea locală. Din acest motiv, susținem Școala Gimnazială din Ipotești, unde un profesor excepțional a pus bazele unui Laborator de Robotică.

Construind roboți în România rurală

In Ipotești, copiii visează să învețe mai multe despre programare și roboți, iar printre cele mai importante premii câștigate la concursurile naționale și internaționale este cel care le-a adus 14 kituri LEGO WE Do. Aceste kituri îi ajută să-și exploreze creativitatea prin programare și construirea de roboți chiar în sala de clasă.

Cu toate acestea, clasa de Robotică deține un singur laptop de generație veche pe care copiii îl folosesc cu rândul, și doar trei tablete pe care pot coda. Copiii sunt obișnuiți să își aștepte rândul pentru că nu își pot imagina cum s-ar desfășura orele lor dacă ar avea fiecare o tabletă. Însă, profesoara lor știe că ei merită mai mult.

Poate un profesor să schimbe vieți?

Profesoara Daniela Lungoci este mai mult decât suma tuturor titlurilor și premiilor pe care le-a primit. În anul 2020, a fost numită Creator de Educație în programul cu același nume desfășurat de către Ministerul Educației. In 2021, aceasta a devenit membru certificat al STEM Career Adviser Network.

Însă, poate cea mai importantă realizare a dumneaei este transmiterea pasiunii pentru învățare, știință și tehnologie elevilor care acum sunt interesați și fericiți să afle despre dezvoltarea software și inginerie. Atenția cu care elevii o urmăresc în timpul orelor este dovada perfectă a impactului semnificativ pe care aceasta îl are.

Copiii au nevoie de mentori extraordinari. Mentorii extraordinari au nevoie de noi!

Alătură-te nouă și fă o schimbare! Susține Laboratorul de Robotică în încercarea de a pregăti copiii pentru ziua de mâine și pentru joburile viitorului.  Donează aici!

Eforturile lor pot fi răsplătite dacă vei contribui la achiziționarea de materiale educaționale.

De ce este nevoie?

• 1 laptop
  • 1 tablă interactivă
  • 22 tablete

Ce poți face?

La fel ca tine, Fundația Umanitara ASSIST crede în inovație. Copiii trebuie susținuți pentru a-și atinge adevăratul potențial. Ești de aceeași părere? Donează pentru Laboratorul de Robotică prin Fundația Umanitară ASSIST. Vei ajuta 50 de elevi să își urmeze pasiunea lângă un profesor iubit.