Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Donații de 74.000 de lei pentru secția de pediatrie, la Concertul Caritabil de Crăciun organizat de Fundația Umanitară ASSIST

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Bucuria sărbătorilor de iarnă ne determină să fim mai buni, mai darnici și mai atenți la nevoile celor din jurul nostru. Fundația Umanitară ASSIST și-a propus ca de Crăciun să răspândească magie în comunitatea locală, printr-un Concert Caritabil de Colinde. Peste 250 de suceveni au fost alături de noi în seara de 16 decembrie, la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Ioan Nepomuk”. Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru dotarea secției de pediatrie de la Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Suntem profund recunoscători tuturor celor care au răspuns cu generozitate apelului făcut de către noi, pentru a sprijini tratamentele copiilor din spital. Fiecare donație a contribuit semnificativ la îndeplinirea visului de a avea o secție de pediatrie dotată cu tehnologie modernă și echipamente esențiale suficiente. Împreună am reușit să adunăm impresionanta sumă de 74.000 de lei, cu ajutorul căreia vom achiziționa pulsoximetre, aparate de aerosoli, aspiratoare de secreții, minifrigidere pentru medicamente, robot de bucătarie, cărți de povești pentru saloane și alte dispozitive necesare în cadrul Spitalului Județean din Suceava.

  

 

Fundația Umanitară ASSIST, Novaoptic și ASSIST Software susțin sănătatea copiilor din Suceava

Donațiile online și fizice venite din partea publicului au ajuns la valoarea de 20.500 de lei. ASSIST Software a multiplicat de 2 ori această sumă și a oferit o donație de 41.000 de lei pentru procurarea de echipamente medicale necesare în cadrul secției de pediatrie. De asemenea, această sumă a fost completată de o donație de 12.300 de lei din partea clinicii Novaoptic, partener oficial al evenimentului.

Donațiile de 74.000 de lei reprezintă un sprijin important în tratarea copiilor internați la Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Toate fondurile vor fi utilizate în scopul dotării secției de pediatrie cu aparatură medicală modernă și echipamente necesare tratării copiilor în cele mai bune condiții. Pe această cale, reușim să consolidăm eforturile medicilor și ale asistentelor, ale căror forțe erau adesea insuficiente din cauza infrastructurii precare. Astfel, copiii din Suceava vor putea beneficia de tratamente la standarde înalte de calitate.

Concertul Caritabil de Colinde a adus un strop de magie în sufletele tuturor celor prezenți. Timp de aproximativ două ore, ne-am bucurat de colindele deosebite interpretate de Corala mixtă “Ciprian Porumbescu”. Solidaritatea și generozitatea au încununat atmosfera caldă și spiritul de sărbătoare. Mulțumim tuturor celor care și-au arătat sprijinul și ne-au susținut prin donații. Fundația Umanitară ASSIST continuă să sprijine comunitatea locală. Rămâi la curent cu campaniile noastre!

ASSIST logo
Newsletter