Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Am dotat secția de pediatrie din Suceava cu echipamente medicale moderne și facilități pentru copii

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Actualizare: 

Pe 26 ianuarie, am revenit la spital cu o nouă serie de donații, menite să le aducă un zâmbet micilor pacienți. De această dată, le-am oferit 16 biblioteci în valoare de 4330 RON, care vor înfrumuseța saloanele secției de pediatrie de la Spitalul Județean Suceava. Aceste biblioteci vor oferi acces copiilor la cele 150 de cărți pe care le-am oferit în prima serie de donații.  

Fie că am trecut sau nu prin situația nefericită de a sta în spital, ne putem imagina cât de greu trece timpul. Acest lucru este cu atât mai greu pentru cei mici, fiind plini de energie și curiozitate. Prin bibliotecile colorate din saloane și cărțile captivante vrem să le sporim creativitatea, să le hrănim curiozitatea și să le facem șederea mai ușoară. În perioada următoare vom reveni la spital cu o serie de donații constând în aparatură medicală și alte echipamente esențiale pentru personalul medical.

 

Contribuția ta ne ajută să facem și mai multe fapte bune pentru Suceava. Completează gratuit formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST!

Redirecționează 3,5%

Ce poate fi mai important pentru un părinte, decât să își vadă copilul sănătos și fericit? Însă lucrurile nu merg mereu așa cum ne dorim, iar problemele de sănătate pot apărea la orice vârstă. Odată ajunși la spital, medicii pediatri și asistentele depun toate eforturile pentru a readuce zâmbetul pe chipurile micuților pacienți. Însă, nu de fiecare dată, personalul medical dispune de echipamentele necesare pentru a trata corespunzător diferitele probleme de sănătate ale copiilor.  

Pentru a putea beneficia de un tratament de înaltă calitate în Suceava, Fundația Umanitară ASSIST și-a propus să doteze secția de pediatrie cu aparatură medicală modernă și facilități pentru copii. Acest lucru a fost posibil datorită oamenilor cu suflet mare din comunitatea locală, a companiei ASSIST Software și a clinicii Novaoptic, care au contribuit cu donații la îndeplinirea acestui vis. Împreună am reușit să strângem 74.000 de lei, care au fost utilizați la achiziționarea de echipamente medicale, dar și resurse educative pentru copii.

Pe 17 ianuarie, Fundația Umanitară ASSIST a făcut apel la bunăvoința voluntarilor pentru a transporta la Spitalul Județean Suceava prima serie de echipamente. Astfel, am pornit la drum cu mașinile încărcate de donații și inimile pline de bucurie. Ne dorim ca cele 20 de aspiratoare de secreții nazale, 20 de nebulizatoare, 4 mini-frigidere și robotul de bucătărie să vină în completarea eforturilor depuse de personalul medical. De asemenea, sperăm că bibliotecile echipate cu 150 de cărți și măsuța cu scaune le va alina șederea în spital.  

Această serie de donații a avut o valoare totală de 27.900 de lei. Următoarele serii de donații vor ajunge la suma de aproximativ 47.000 de lei. Astfel, spitalul va beneficia de aparatura medicală și facilități pentru copii în valoare totală de 74.000 de lei. Această sumă a fost adunată de Fundația Umanitară ASSIST în cadrul Concertului Caritabil de Crăciun, organizat pe 16 decembrie 2022 la Biserica Romano-Catolică din Suceava. În acea seară magică de decembrie ni s-au alăturat peste 250 de invitați care s-au bucurat de colindele deosebite și și-au deschis inimile pentru a sprijini această cauză caritabilă. 

Dotarea secției de pediatrie din Suceava a fost posibilă datorită comunității locale, care s-a mobilizat prin donații. De asemenea, dorim să mulțumim companiei ASSIST Software și clinii Novaoptic, care ne-au ajutat să transformăm un simplu vis în realitate. Datorită tuturor celor implicați, Spitalul Județean Suceava dispune acum de o secție de pediatrie echipată cu aparatură modernă și un spațiu mai vesel pentru copiii nevoiți să rămână pentru tratamente. Suntem mândri că împreună reușim să aducem speranță în spitale și să oferim copiilor șansa la tratamente de calitate.  

Fundația Umanitară ASSIST continuă să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

Ajută și tu! Donează online în siguranță. 

ASSIST logo
Newsletter