Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Cadouri și bucurie oferite de Fundația Umanitară ASSIST familiilor nevoiașe, în preajma sărbătorilor

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Sărbătorile de iarnă vin cu mare încântare pentru majoritatea dintre noi. Bucuria de a dărui și de a fi alături de cei dragi ne oferă emoție, împlinire și recunoștință. Cu toate acestea, în comunitatea din Suceava se numără și familii care nu se pot bucura de magia Crăciunului din cauza lipsurilor materiale. Părinții fac mari eforturi pentru a avea o masă de sărbători, iar copiii, care nu pot înțelege încă greutățile vieții, cred că Moș Crăciun a uitat să mai treacă și pe la casele lor.  

De sărbători, Fundația Umanitară ASSIST și-a propus să aducă bucurie în casele familiilor nevoiașe. La începutul lunii decembrie, am demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a achiziționa lucruri necesare tuturor membrilor acestor familii. Voluntarii noștri s-au dovedit a fi ajutoarele de nădejde ale lui Moș Crăciun! Pe 22 decembrie, au colindat orașul și împrejurimile pentru a împărți cadourile pregătite cu mare grijă. Valoarea totală a donațiilor a fost de 16.000 de lei. Datorită celor care și-au arătat empatia și au donat pentru această cauză, 74 de părinți și copii din județul Suceava au avut parte de sărbători mai liniștite și mai frumoase. Suntem profund recunoscători celor care au ales să împartă bucuria Crăciunului cu cei mai puțin norocoși.

Mulțumim partenerilor noștri care ne-au fost alături în acest demers: DGASPC Suceava, Asociația Sf. Ioan cel Nou de la Suceava și Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni. Familiile ajutate sunt din Suceava, Burdujeni Sat, Grigorești, Fetești, Mitocul Dragomirnei și Pătrăuți. Cea mai mare nevoie a acestora a fost de alimente pentru masa de Crăciun. De asemenea, a fost nevoie de medicamente, haine, încălțăminte, produse de igienă și jucării.  

Încă o dată, am demonstrat că puterea oamenilor de a face bine este nemărginită. Generozitatea și compasiunea donatorilor și a voluntarilor au adus speranță în casele celor mai puțin norocoși, care au uitat să se bucure de magia Crăciunului. Vom continua strângerea de fonduri pentru familiile nevoiașe din județ, care au nevoie de sprijinul comunității. Rămâi la curent cu campaniile curente și susține activitatea Fundației Umanitare ASSIST printr-o donație online. 

ASSIST logo
Newsletter