Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Concert caritabil de Crăciun pentru dotarea secției de pediatrie de la Spitalul Județean Suceava

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Magia sărbătorilor de iarnă ne aduce împreună și ne inspiră să facem fapte bune. Luna aceasta, Fundația Umanitară ASSIST și-a propus să aducă spiritul Crăciunului în comunitatea locală printr-un Concert Caritabil de Crăciun. La finalul acestei săptămâni ne adunăm cu mic, cu mare pentru a ne bucura de spectacolul susținut de Corala Ciprian Porumbescu.  

Concertul Caritabil de Crăciun organizat de Fundația Umanitară ASSIST va avea loc la Biserica Romano-Catolică din Suceava, pe 16 decembrie, de la ora 20:00. Pe parcursul evenimentului, participanții au posibilitatea de a contribui la o cauză caritabilă la alegere: pentru sprijinul unor familii nevoiașe din județ sau pentru dotarea secției de pediatrie de la Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava.

Donează pentru comunitatea locală!

Fundația Umanitară ASSIST își propune să vină în sprijinul copiilor din comunitatea locală, care se confruntă cu probleme de sănătate. De cele mai multe ori, eforturile medicilor și ale asistentelor sunt în zadar, de vreme ce echipamentele medicale sunt insuficiente sau uzate. Astfel, scopul nostru este de a aduna cât mai multe fonduri pentru dotarea secției de pediatrie de la Spitalul Județean Suceava cu pulsoximetre, aparate de aerosoli și mini-frigidere pentru medicamente.  

Compania ASSIST Software va multiplica de două ori sumele de bani primite de la donatori în cadrul Concertului Caritabil de Crăciun. De exemplu, la fiecare 50 de lei donați, ASSIST Software va completa suma cu 150 de lei și o va direcționa către Fundația Umanitară ASSIST. Orice donație va aduce un aport semnificativ în atingerea obiectivului nostru de a moderniza secția de pediatrie.

Împarte bucurie de Crăciun!

Orice inițiativă menită să ajute își are succesul în bunătatea oamenilor care se implică. Ne bazăm pe oameni ca tine, care înțeleg că doar prin sprijin reciproc putem evolua. Prin empatie, altruism și dărnicie am reușit să ajutăm comunitatea locală în diferite direcții: educație, sănătate și cultură. În continuare, ne bazăm pe membrii comunității noastre pentru a aduce cât mai multe zâmbete. 

Fie că îți place să te implici în mod activ ca voluntar sau să sprijini financiar campaniile noastre, ajutorul tău este foarte important. Orice donație reprezintă un pas înainte și ne oferă optimismul de care avem nevoie pentru a continua să facem bine. Comunitatea noastră are nevoie de oameni cu suflet mare.  

Perioada sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă mereu să fim mai darnici și să ne îndreptăm atenția spre cei care au nevoie de sprijin. Crăciunul aduce magie pentru că ne oferă daruri pe care nu le putem vedea, dar le putem simți. Dorința de a dărui și de a răspândi veselie ne unește și ne motivează. Trăiește și tu magia sărbătorilor de iarnă, dăruind bucurie comunității locale.

ASSIST logo
Newsletter