Fundația Umanitară ASSIST la Emisiunea Față în Față de la VIVA FM: Impactul Faptelor Bune

Pentru a aduce perspectivele și inițiativele sale caritabile în fața publicului sucevean, Fundația Umanitară ASSIST a fost invitată la emisiunea ”Față în Față” a postului radio VIVA FM, moderată de Mihai Cocoș.

Fundația Umanitară ASSIST se bucură de o colaborare de succes cu VIVA FM datorită valorilor și intereselor comune. Împreună au promovat și luat parte la acțiuni desfășurate în diferite sectoare importante pentru comunitatea suceveană, precum: educație, cultură, sănătate și sprijin umanitar

Cătălina Micliuc, vicepreședinte al Fundației Umanitare ASSIST a acceptat această provocare pentru a discuta despre motivația și munca depusă în spatele proiectelor caritabile. Subiectul principal al conversației fost  Concertul Caritabil de Crăciun, pe care Fundația Umanitară ASSIST l-a organizat, pe data de 8 decembrie.

În cadrul emisiunii, publicul a aflat detalii nemaiauzite despre concert și strângerea de fonduri pentru echiparea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

Întrebată de gazda emisiunii despre decizia de a direcționa donațiile colectate în cadrul evenimentului de anul acesta, Cătălina Micliuc a explicat: "ISU Suceava ne-a solicitat sprijinul pentru achiziționarea a trei seturi de manechine CPR, esențiale pentru instruirea voluntarilor și a personalului paramedical în acordarea primului ajutor. Momentan, ISU Suceava dispune doar de un singur set de manechine. Având în vedere importanța acestor echipamente și impactul crucial în salvarea vieților, nu am ezitat să ne implicăm în această acțiune.

Banii necesari au putut fi strânși datorită colaborării excelente cu reprezentanți mass media precum VIVA FM dar și prin generozitatea sucevenilor.

Totodată, Cătălina Micliuc a folosit acest prilej pentru a familiariza audiența și cu alte evenimente caritabile desfășurate de fundație în anul 2023 și a subliniat contribuția esențială a voluntarilor și a partenerilor în realizarea acestor acțiuni.

Suntem recunoscători echipei VIVA FM  pentru deschiderea și sprijinul acordat în realizarea emisiunii, dar și pentru grija lor de a informa corect comunitatea suceveană despre organizații precum Fundația Umanitară ASSIST

Descoperă impactul real pe care Fundația Umanitară ASSIST l-a avut în comunitate în 2023!

Emisiunea radio ”Față în Față”, poate fi ascultată aici