Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Strângere de fonduri pentru o elevă de 12 ani cu scolioză malformativă

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST derulează o campanie de strângere de fonduri pentru Diana, o fetiță de numai 12 ani care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Diana suferă de diabet insulino-dependent și scolioză malformativă în S, existând riscul ca una dintre coaste să îi perforeze plămânul.

Din acest motiv, este necesară o intervenție chirurgicală de urgență, care poate fi realizată la clinica privată Brain Institute din București. Costurile operației se ridică la 25.000 de euro, așadar Diana și familia sa au nevoie de sprijinul nostru!  

 

Cine este Diana?

Diana este o elevă de excepție, la Școala Gimnazială nr. 1 Suceava. Ea a terminat clasa a VII-a cu 10 pe linie. Ambiția de care dă dovadă reprezintă mai mult decât un exemplu demn de urmat, fiind o adevărată lecție de viață. Încă din primele clipe, ne-am dat seama că povestea Dianei nu este una obișnuită. Problemele de sănătate de care suferă nu au reprezentat un obstacol, ci o provocare menită să îi întărească forțele.

Prin puterea sa, Diana ne-a învățat că nici o problemă nu este imposibil de depășit. Iar noi am ales să o încurajăm și mai mult și să o susținem în aceste momente dificile.

Colectivul școlii din care face parte și-a unit forțele și a demarat campania ”Un zâmbet pentru Diana”. Astfel, a avut parte de susținerea elevilor, părinților și profesorilor, în frunte cu prof. Diriginte Tamara Brutaru. De asemenea, Fundația Umanitară ASSIST a contribuit la strângerea de fonduri cu 19.500 RON.

 

Cum îi putem readuce zâmbetul Dianei?

Cu toții putem contribu i la îndeplinirea visului ei de a duce o viață normală. Orice donație reprezintă un pas în față spre operația menită să o scape de riscurile generate de problemele sale de sănătate. Ne dorim ca prin această campanie pe care o demarăm, să putem face posibilă intervenția chirurgicală de urgență.

 

Împreună putem strânge cei 25.000 de euro!

 

Destinul nefericit al Dianei este marcat și de alte probleme, cum ar fi problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa.

Monica, mama Dianei, suferă de carcinom tiroidian cu metastaze, ciroză biliară, spondilartrită axială bilaterală, hernie de disc și hernii cervicale. Cu toate acestea, ea își dorește să îi ofere copilului său tot necesarul pentru o viață sănătoasă și fericită.

Pe noi, voluntarii de la Fundația Umanitară ASSIST, cazul Dianei ne-a impresionat și ne-a emoționat cu desăvârșire. Totodată, am realizat că viața unui om este de neprețuit. Puterea, curajul și ambiția Dianei merită tot sprijinul nostru și al tău. Donează pentru a fi alături de Diana!

ASSIST logo
Newsletter