Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Strângere de fonduri pentru laboratorul de informatică de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
  

 

Educația reprezintă cea mai importantă investiție pe care o putem face în viitorul comunității noastre. Fundația Umanitară ASSIST își dorește să sprijine eforturile profesorilor și să ofere copiilor din Suceava noi oportunități de învățare prin acces la resurse educaționale moderne.

Datorită doamnei profesoare Daniela Petrovici, copiii de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Suceava și-au dezvoltat dorința de a învăța robotică și programare. În acest context, dotarea laboratorului de informatică cu echipamente moderne de robotică reprezintă o necesitate pentru elevii care își doresc să își dezvolte abilitățile. Această inițiativă va sprijini educația celor 500 de copii din 18 clase care participă săptămânal la orele de informatică.

 

Împreună oferim copiilor șansa la inovație și educație de înaltă calitate! 

Eforturile doamnei profesoare Daniela Petrovici de a-i învăța pe copii cât mai multe despre roboți sunt limitate de echipamentele de la Școala Gimnazială Nr. 3. Fundația Umanitară ASSIST dorește să susțină educația acestor copii printr-o campanie de strângere de fonduri.
 

Donează
 

Banii adunați vor fi utilizați pentru procurarea următoarelor echipamente necesare pentru desfășurarea orelor de informatică și robotică:

  • 1 laptop 
  • 24 BBC micro:bit V2 - Kitronik Starter Kits 
  • 1 Omni:bit smart robot car 
  • 1 Kit STEAM education 16 in 1 Building:Bit cu building block 
  • 1 HelloBot STEM smart robot car 
  • 1 Controller joystick pentru Micro:Bit

Cu ajutorul acestor dispozitive, aproximativ 500 de elevi din 18 clase de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava vor beneficia de un mediu de învățare interactiv, dinamic și creativ. Abilitățile pe care ei le dobândesc la orele de robotică îi ajută în conturarea unei perspective clare de viitor în materie de studii și carieră.
 

Susține performanțele educaționale din comunitatea locală! 

Ajută-ne să oferim copiilor din comunitatea locală șansa la educație și inovație. Donează acum!

ASSIST logo
Newsletter