Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Rotary Internațional recunoaște eforturile Fundației Umanitare ASSIST la Suceava

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Ne bucurăm să primim recunoaștere internațională pentru eforturile noastre umanitare. Credem că orice ajutor oferit comunității locale poate aduce, în timp, schimbări culturale și sociale majore.  

Fundația Umanitară ASSIST și voluntarii noștri au primit un Certificat de Apreciere semnat de Shekhar Mehta, președintele Rotary Internațional.  

Rotary reprezintă aproximativ 1.4 milioane de persoane împărțite în 46.000 de cluburi în întreaga lume. Organizația este activă la nivel mondial, dar și un lider în comunitățile locale. Rotary oferă suport diferitor grupuri de persoane și cauze din comunitatea unde activează. 

La nivelul Sucevei, Fundația Umanitară ASSIST și Rotary Club au lucrat împreună la diverse proiecte datorită valorilor comune pe care le încurajăm atunci când vine vorba despre acte de caritate și parteneriate.  

Una dintre provocările pe care le-am acceptat ca și organizații a fost donarea unui ventilator Draeger Savina 300 și a altor echipamente medicale pentru secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava într-un moment critic al pandemiei Covid-19.  

Președintele Rotary Club Suceava Bucovina, Andrei Puiu ne-a trimis și o scrisoare de apreciere în care a menționat eforturile depuse de către Fundația Umanitară ASSIST pentru a oferi ajutor umanitar refugiaților din Ucraina, dar și inițiativele noastre de a sprijini educația, sănătatea și protecția mediului.  

Suntem extrem de recunoscători Fundației Rotary, dar precum și celor care au înțeles că voluntariatul poate îmbunătății calitatea vieții. Mulțumim donatorilor noștri fără de care nu am fi avut succes. Toate donațiile sunt importante, indiferent de buget.  

Vrei să faci parte din echipa noastră de voluntari și donatori recunoscută internațional?  

Fă o donație astăzi! 

 

ASSIST logo
Newsletter