Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Laborator Multimedia pentru Elevii din Internatul Colegiului Tehnic Samuil Isopescu

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Pe data de 17 martie, Fundația Umanitară ASSIST a fost prezentă la inaugurarea sălii multimedia din internatul Colegiului Tehnic Samuil Isopescu din Suceava. În aceeași zi, Asociația EUROACTIV, partenerii noștri în multe acțiuni desfășurate în domeniul educației,  a celebrat 17 ani de activitate.

Investiția în Educația Digitală

Fundația Umanitară ASSIST s-a asigurat de instalarea și buna funcționare a rețelei de internet în laboratorul multimedia, precum și de piesele necesare pentru echiparea acestuia. Prin această donație, ne propunem să încurajăm educația digitală și să oferim elevilor șanse egale de învățare și dezvoltare. Acest spațiu va permite elevilor să beneficieze de resursele educaționale online, de cursuri de inițiere în IT și de alte activități desfășurate în cadrul sălii multimedia. 

Parteneriat pentru un viitor mai bun

Colaborarea cu Asociația EUROACTIV Suceava se bazează pe valori comune și pe dorința de a oferi elevilor din județul Suceava șanse mai bune la un viitor prosper. Anul precedent, am colaborat cu succes în cadrul proiectelor "Construiește Viitorul Împreună" și "Aducem Copiii la Școală", având ca scop identificarea calităților și dezvoltarea abilităților elevilor.

Educația digitală este esențială pentru o societate informată și competitivă”, a declarat Petru Cioată, vicepreședinte al Fundației Umanitare ASSIST. „Suntem bucuroși să sprijinim inițiativa Asociației EUROACTIV Suceava și să contribuim la crearea unui spațiu modern unde elevii pot învăța și se pot dezvolta.” 

Fundația Umanitară ASSIST este convinsă că investiția în educația digitală a elevilor este o investiție în viitorul lor și al societății românești.

Inaugurarea sălii multimedia este un pas important spre un sistem educațional mai incluziv și mai performant. Prin colaborarea cu organizații precum Asociația EUROACTIV Suceava, Fundația Umanitară ASSIST își va continua eforturile de a le oferi elevilor din medii defavorizate șanse egale de reușită. 

ASSIST logo
Newsletter