Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST: Un promotor al culturii populare românești

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Pe 11 aprilie, tradiția și folclorul românesc au prins viață la Suceava, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Festivalului Național "Pe Obcina Neamului". Fundația Umanitară ASSIST a avut bucuria de a fi alături de Ansamblul Arcanul, organizatorii acestui eveniment care a reunit pe scenă talente deosebite din toate colțurile țării. 

Spectatorii au putut admira costume naționale tradiționale, au ascultat muzică populară autentică și s-au bucurat de dansuri energice și pline de viață. Atmosfera a fost electrizantă, iar publicul a aplaudat cu entuziasm fiecare reprezentație. 

Fundația Umanitară ASSIST nu este la prima colaborare cu Ansamblul Arcanul. Anul trecut, când ansamblul a împlinit 60 de ani de la înființare, fundația a fost prezentă la spectacolul aniversar, demonstrând sprijinul constant pentru promovarea culturii populare românești. 

Susținerea culturii este una dintre prioritățile Fundației Umanitare ASSIST. Prin implicarea în astfel de evenimente, fundația dorește să atragă cât mai mulți oameni spre această latură importantă a vieții comunității. Cultura populară ne definește ca popor, ne oferă o identitate unică și ne unește, indiferent de vârstă sau statut social.  

Festivalul "Pe Obcina Neamului" este o dovadă a bogăției și diversității culturii populare românești. Fundația Umanitară ASSIST felicită organizatorii și toți participanții pentru reușita acestei ediții și își exprimă speranța că festivalul va continua să aducă bucurie și inspirație publicului larg. 

Credem în importanța susținerii tinerei generații și a încurajării pasiunii pentru folclorul românesc. 

Prin implicarea activă a fiecăruia dintre noi, putem contribui la păstrarea și promovarea bogatei moșteniri culturale a României.  

ASSIST logo
Newsletter