Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST susține cultura și artiștii locali: Lansarea Volumului de Poezie "Heart"

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Joi, pe 21 decembrie, la Observatorul Astronomic din Suceava, a avut loc lansarea volumului de poezie intitulat "Heart", scris de tânăra artistă  - Andreea Juduc. Într-o atmosferă încărcată de entuziasm, participanții au fost invitați să exploreze tainele creativității și ale sufletului uman, într-un mod inedit.

Andreea Juduc, artist plastic și ilustrator de carte, originară din Suceava, aduce o nouă perspectivă în lumea artei locale. Cu cinci expoziții personale și peste 20 de participări la expoziții colective, Andreea a reușit, de-a lungul timpului, să cucerească privirile și inimile publicului sucevean. Recent, a adăugat o nouă realizare în palmaresul său artistic, publicând primul volum de poezii - ”Heart”. Creațiile sale rămân o sursă de inspirație pentru iubitorii de artă din comunitate

Evenimentul a debutat cu un discurs în cadrul căruia autoarea a prezentat această creație literară, rezultat a trei ani de muncă și inspirație.  

Atmosfera a fost întregită de proiecții artistice, recitări de poezie învăluite în acorduri delicate de vioară și un moment interactiv de întrebări și răspunsuri prin intermediul căruia cei prezenți au avut ocazia să o cunoască mai bine pe Andreea Juduc.  

Lansarea volumului "Heart" nu a fost doar un simplu eveniment literar, ci o experiență multisenzorială ce a adunat oameni cu pasiuni comune, explorând împreună frumusețea și profunzimea poeziei.

Suntem încântați că am putut participa alături de Andreea la acest moment semnificativ din cariera sa și îi urăm succes în toate proiectele viitoare. 

Fundația Umanitară ASSIST este promotor al culturii și artei în cadrul comunității locale, exprimându-și susținerea prin diverse inițiative menite să încurajeze talentele locale. Cu o viziune dedicată dezvoltării, fundația se implică activ în sprijinirea artiștilor precum Andreea Juduc, care explorează noi orizonturi ale creativității. Astfel, am avut onoarea de a-i fi alături artistei în călătoria spre debutul său ca și scriitoare.

Misiunea fundației nu se rezumă doar la oferirea unui sprijin financiar, ci și la crearea unui cadru propice pentru ca artiștii locali să-și atingă potențialul maxim. Astfel, colaborarea dintre Fundația Umanitară ASSIST și Andreea evidențiază angajamentul fundației de a încuraja și dezvolta talentele locale, contribuind la înflorirea artei și culturii în comunitate. 

Această inițiativă nu este singulară, deoarece Fundația Umanitară ASSIST a susținut anterior proiecte similare, inclusiv tipărirea lucrării "Discursul Media și Comunicarea Instituțională", doctoratul în filologie al domnului maior Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava. De asemenea, fondurile noastre au contribuit la publicarea volumului realizat de dl. Profesor Florin Moraru, o monografie ce ilustrează și istoria Colegiului Național "Ștefan cel Mare" din Suceava, un veritabil pilon al educației în comunitatea suceveană. 

Dacă îți dorești să mai afli povești cu final fericit, urmărește-ne activitatea pe site-ul nostru sau pe platformele de socializare! Fiecare acțiune desfășurată de fundația noastră îți va aduce o doză de satisfacție și optimism. 

ASSIST logo
Newsletter