Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST la Concert pe Siret: O seară inedită pe note de violoncel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Pe 13 august, Fundația Umanitară ASSIST a avut bucuria de a fi sponsorul principal al evenimentului "Concert pe Siret", un moment artistic de excepție ce a avut loc în incinta atelierelor de sculptură și artă contemporană ale soților Victoria și Marian Zidaru de la Ferma de Artă.  

Concertul a fost susținut de talentatul artist Adrian Naidin, cu o interpretare remarcabilă la violoncel, aducând în prim-plan lucrări celebre ale lui Bach, Mozart și compoziții proprii. 

Această inițiativă culturală a avut ca scop nu doar oferirea unei serii de concerte de înaltă calitate, ci și sprijinirea lucrărilor de restaurare la Casa Enescu din Mihăileni, unde un șantier de intervenție de urgență a fost deschis. Concertul a avut loc într-un decor deosebit, într-un efort de a sensibiliza și de a promova valorile culturale și artistice ale comunității sucevene. 

Prin implicarea în astfel de inițiative, Fundația Umanitară ASSIST demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea culturală și artistică a comunității locale, oferind suportul necesar pentru evenimente ce încurajează talentul și creativitatea, contribuind astfel la îmbogățirea și diversificarea peisajului cultural al județului Suceava și nu numai. 

De-a lungul timpului, Fundația noastră a fost partener activ în numeroase evenimente culturale, reușind să inspire și să atragă membrii comunității prin activități artistice și culturale de interes. Festivalul Internațional ”Zilele Teatrului Matei Vișniec” și spectacolul ”Simfonii de Toamnă” sunt doar două exemple de evenimente care, cu sprijinul nostru și al partenerilor, dar mai ales prin munca și pasiunea organizatorilor, devin emblematice și atrag mii de iubitori de artă la fiecare ediție. 

Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea comunității noastre și suntem recunoscători pentru sprijinul constant pe care îl primim în eforturile de a promova arta și cultura. 
 

 

ASSIST logo
Newsletter