Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST a dăruit bucurie copiilor de la Fundația FARA

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Pentru că orice sărbătoare e un bun prilej de a dărui, pe 11 aprilie, cu doare câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale, voluntarii Fundației Umanitare ASSIST și-au propus să surprindă copiii de la Fundația FARA cu daruri și voie bună.  

Fundația FARA ajută copilașii cu diferite probleme medicale să depășească limitele impuse de aceste afecțiuni, prin diferite forme de terapie, jocuri și alte activități interactive. Din dorința de a susține eforturile celor de la centru, voluntarii de la Fundația Umanitară ASSIST i-au vizitat cu brațele pline de daruri. Le-am oferit jocuri, jucării și alte obiecte menite să îi ajute și să susțină procesul lor de învățare și dezvoltare. Aproximativ 3000 de lei au fost investiți în această acțiune, iar copiii au fost foarte încântați de cadouri și de vizita noastră. 

Pe parcursul celor două ore petrecute la centrul FARA ne-am implicat în activitățile copiilor iar aceștia au fost încântați să picteze ouă de Paște, să coloreze și să se joace alături de noi. Am fost primiți cu entuziasm și căldură, petrecând astfel, câteva ore pline de emoție, bucurie, sinceritate și inocență care ne-au determinat să privim viața dintr-o altă perspectivă.   

În semn de mulțumire pentru timpul petrecut împreună, cu ajutor din partea personalului de la centrul FARA, copiii au realizat un tablou colorat, pe care ni l-au dăruit la finalul vizitei.   

Întâlnirea cu acești copii speciali a fost una emoționantă, plină de lecții, ceea ce ne motivează să ne reîntoarcem cu drag la ei și să le mulțumim pentru bucuria pe care au împărțit-o cu noi. 

ASSIST logo
Newsletter