Raport de activitate 

Descoperă cum schimbăm comunitatea în bine!

Primul an de activitate al Fundației Umanitare ASSIST s-a evidențiat prin numărul mare de provocări și realizări de care am avut parte. Ne-am concentrat atenția către numeroase inițiative orientate spre educație, sănătate, cultură și sprijin umanitar. Raportul de activitate din anul 2022 reflectă angajamentul față de misiunea noastră de a transforma Suceava într-un loc mai bun pentru toți membrii comunității. Fundația Umanitară ASSIST apreciază în mod deosebit implicarea și devotamentul voluntarilor și donatorilor noștri, care au făcut posibilă realizarea tuturor acestor acțiuni.

Accesează raportul de activitate din 2022


Acest raport de activitate reflectă cu mândrie rezultatele faptelor bune și a eforturilor noastre comune. În anul 2022, am îndeplinit cu succes numeroase campanii caritabile, care au avut un impact real asupra comunității noastre. În anii care urmează, ne vom continua activitățile cu aceeași dăruire și angajament și ne dorim să fiți alături de noi în campaniile demarate.

Ajută-ne să facem bine!

Împreună putem face o schimbare reală în cadrul comunității din Suceava. Generozitatea și dorința ta de a face bine ne aduc mai aproape de un viitor mai bun. Ajută-ne să oferim copiilor șansa la o educație de calitate în școli, să susținem evenimente culturale și să oferim acces la tratamente avansate, cu echipamente medicale moderne!

Ajutorul tău este esențial în îndeplinirea activităților noastre! Donează orice sumă Fundației Umanitare ASSIST iar noi ne vom asigura că banii tăi sunt folosiți pentru a face bine.

Donează

Dacă ești salariat și plătești impozit pe venit, e simplu și gratuit să faci o faptă bună. Completează formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Umanitară ASSIST!

Redirecționează 3,5%

Activitatea noastră

O Nouă Ediție a Simfoniilor de Toamnă susținută de Fundația Umanitară ASSIST
16 nov. 2023
Citeste mai mult
Taberele de Vară: Locul Unde Educația și Distracția Se Întâlnesc
19 sept. 2023
Citeste mai mult
Școala de vară - "Copilăria, o lume de vis": Un proiect de succes susținut de Fundația Umanitară ASSIST
30 aug. 2023
Citeste mai mult
ASSIST logo
Newsletter