Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Un mesaj pentru eroii care donează sânge: Mulțumim! 

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

În fiecare an, pe 14 iunie, întreaga lume sărbătorește Ziua Mondială Donatorului de Sânge. Această zi specială recunoaște persoanele altruiste care își dedică timpul și efortul pentru a salva vieți. 

Știai că o singură donare de sânge este suficientă pentru a salva până la trei vieți? 

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge  este un prilej de a informa publicul larg despre criza de sânge din spitale și centre medicale. Scopul său este, de asemenea, de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța donării regulate de sânge. Prin urmare, astăzi este momentul perfect pentru a ne exprima recunoștința față de cei care donează, subliniind că generozitatea lor este este vitală pentru numeroși pacienți în nevoie. 

Știai că România ocupă ultimul loc în Europa în ceea ce privește donarea de sânge, cu doar 1,7% dintre români înregistrându-se ca donatori? 

 

Ești donator pentru prima dată? Contează pe noi! 

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când donezi sânge? Ești curios să afli care sunt pașii simpli ce pot salva viața cuiva? Avem pentru tine un videoclip informativ

  

 

Ești pregătit să iei parte la această experiență extraordinară? 

Donează sânge! Fii #MândruDonator 

La Fundația Umanitară ASSIST, contribuim la combaterea deficitului de sânge din Suceava prin campania noastră anuală de donare de sânge numită "Donează Sânge! Fii #MândruDonator". De la prima noastră campana, din 2019, donarea de sânge a devenit una dintre tradițiile noastre anuale. Această campanie are loc în jurul Zilei Mondială a Donatorului de Sânge, deoarece își propune să crească gradul de conștientizare și să încurajeze voluntarii și membrii comunității să facă un act de altruism

Anul acesta, în perioada 9 iunie - 14 iunie, am organizat o nouă ediție a campaniei "Donează Sânge. Fii #MândruDonator!". Un total de 19 voluntari au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină al județului Suceava și le suntem recunoscători pentru angajamentul lor de a-i ajuta pe alții! 

 

Poți fi eroul cuiva! 

Acum este momentul perfect pentru a dona sânge, iar alegerea îți aparține. Prin donarea de sânge, faci o diferență care va rămâne pentru totdeauna în inimile celor pe care i-ai salvat. Lumea are nevoie de eroi ca tine! 

Alătură-te misiunii noastre de a salva vieți și fii parte a schimbării pozitive! Donează sânge!

ASSIST logo
Newsletter