Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Școala de vară - "Copilăria, o lume de vis": Un proiect de succes susținut de Fundația Umanitară ASSIST

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

În luna august, Școala Gimnazială Nr.1 Suceava a organizat cea de-a IV-a ediții a Școlii de vară "Copilăria, o lume de vis". Pe parcursul acestor zile pline de roade, aproximativ 60 de elevi dornici de aventură și dezvoltare personală au explorat o lume a creativității. 
Sprijinul Fundației Umanitare ASSIST,  în valoare de 12,000 de lei, a redus taxa de participare a pană la 150 de lei pentru fiecare copil și a deschis uși către o experiență memorabilă. 

Elevii au avut parte de o săptămână plină de jocuri, dans, ateliere de pictură, colaj și cusături creative. Pe lângă activitățile artistice, copiii au explorat natura în cadrul drumețiilor, au făcut cunoștință cu echitația și s-au bucurat de plimbări cu trăsura. Activitățile sportive au adus un plus de energie și entuziasm, toate acestea contribuind la dezvoltarea armonioasă a micilor participanți. 

Profesorii voluntari au jucat un rol esențial în această experiență educativă inovatoare. Implicarea lor a demonstrat, încă o dată,  dedicația și pasiunea pentru formarea copiilor. Cu sprijinul lor, fiecare activitate a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării personale și sociale a elevilor.

Unul dintre momentele deosebite ale taberei a fost un atelier de colaj, intitulat "Școala Visurilor Mele". Copiii și-au pus imaginația pe hârtie și au prezentat viziunea lor asupra școlii perfecte. Echipați cu o paletă de creioane colorate și materiale de creație, spiritele creative ale copiilor au înflorit. Au tăiat, colorat și lipit ideile lor unice pe o pânză comună, creând un colaj uimitor care a înfățișat dorințele și aspirațiile lor. 

Atelierul nu s-a rezumat doar la culori și lipici; a fost un spațiu în care vocile lor au avut ocazia să fie auzite și visele să prindă contur. Pe măsură ce colajul creștea, creștea și sentimentul de unitate și prietenie între copii. 

Un element-cheie al succesului acestei ediții a fost sprijinul și implicarea partenerilor. Fundația Umanitară ASSIST, a contribuit la organizarea acestei școli de vară, demonstrând importanța comunității în promovarea educației și a momentelor de bucurie pentru cei mici. 

Școala de vară "Copilăria, o lume de vis" a adus împreună pasiunea pentru învățare, creativitatea și entuziasmul copiilor, susținută de profesori dedicați și parteneri generoși. Prezența Fundației Umanitare ASSIST a reconfirmat angajamentul său față de educație și dezvoltarea viitoare a tinerilor.

Prin astfel de inițiative, comunitatea se unifică în jurul valorilor care pun copilăria și educația în centrul atenției, iar rezultatele zâmbitoare ale acestor elevi reprezintă cea mai frumoasă recompensă

ASSIST logo
Newsletter