Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST a susținut modernizarea unei săli de clasă SMART la Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Elevii de la Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni au parte de o sală de clasă SMART, modernă și dotată cu echipamente tehnologice de ultimă generație, datorită sprijinului oferit de Fundația Umanitară ASSIST. Această inițiativă a venit în urma apelului făcut de cadrele didactice pentru modernizarea sălii de clasă, iar voluntarii și donatorii noștri au răspuns cu promptitudine și generozitate. 

Sala de clasă a fost renovată și decorată cu creativitate, iar echipamentele tehnologice donate de Fundația Umanitară ASSIST vor face o diferență în procesul de învățare al elevilor. Donația oferită a fost în valoare totală de 10.611 RON și a constat în dispozitive de înaltă calitate:  

  • Sistem audio; 
  • Televizor; 
  • Laptop; 
  • Imprimantă; 
  • Tabletă grafică; 
  • Videoproiector. 

Educație și tehnologie, într-o sală de clasă SMART 

Cu ajutorul acestor echipamente moderne, profesorii pot oferi lecții captivante și eficiente, iar elevii pot învăța într-un mod interactiv și interesant. Fundația Umanitară ASSIST își propune să susțină dezvoltarea tinerilor și a educației în comunitatea din Suceava, iar prin intermediul acestui proiect, aceasta a reușit să ofere o soluție reală și benefică pentru comunitatea locală. 

Elevii de la Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni beneficiază acum de o sală de clasă SMART, decorată cu multă creativitate și dotată cu cele mai echipamente tehnologice avansate, ceea ce contribuie semnificativ la îmbunătățirea educației și modului de predare a lecțiilor.  

Fundația Umanitară ASSIST continuă să sprijine educația prin inițiative de modernizare a școlilor din județul Suceava. Ajutorul tău reprezintă un pas înainte către un viitor mai bun. Implică-te și tu!  

 

Donează

ASSIST logo
Newsletter