Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST a donat un complex de joacă copiilor de la centrul Help Autism Suceava

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST le-a oferit, în iunie, copiilor de la centrul Help Autism Suceava un nou ansamblu de joacă interactiv, care vine în completarea nevoilor lor de învățare. Programele personalizate de terapie pentru copiii cu autism includ numeroase activități practice și jocuri menite să îi ajute la dezvoltarea abilităților.

La centrul Help Autism Suceava sunt înscriși, în prezent, 15 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani. O mare parte dintre nevoile lor speciale de învățare sunt acoperite prin intermediul jocurilor. Însă infrastructura de care dispun la centru nu le permite să își desfășoare activitatea la capacitate maximă.

Săptămâna trecută, voluntarii de la Fundația Umanitară ASSIST au avut șansa de a vizita centrul Help Autism Suceava. Astfel, i-am cunoscut pe minunații coordonatori, care se dedică trup și suflet terapiei copiilor. Puterea lor de a face bine ne-a încărcat cu emoții pozitive și cu dorința de a-i ajuta cât mai mult. Pentru ei, orice ajutor contează. Iar ceea ce pentru noi poate părea neînsemnat, poate aduce un real progres în evoluția copiilor.

 

  • Acum poți dona online în siguranță, pentru a ne sprijini în realizarea acțiunilor caritabile!

 

Centrul Help Autism Suceava are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Dincolo de ceea ce putem vedea, se ascund numeroase povești deosebite, ale copiilor care au reușit să înfrunte cu succes provocările pe care le-au primit de la viață. Inocența din privirea lor aduce deopotrivă bucurie, cât și indignare. Însă ambiția lor de a învăța și puterea de care dau dovadă acești copii ne-au impresionat din primele clipe. 

Fundația Umanitară ASSIST își propune să sprijine eforturile depuse de terapeuți și să încurajeze progresul copiilor. Ne bucurăm că ansamblul de joacă pe care l-am donat reprezintă o adevărată recompensă și un motiv de bucurie pentru acești copii deosebiți. Sperăm ca, pe viitor, să îi putem susține și prin alte inițiative și activități care să le îmbunătățească procesul de învățare. Acești copii merită ca terapia să reprezinte o experiență distractivă!  

ASSIST logo
Newsletter