Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Fundația Umanitară ASSIST crede în șanse egale pentru copiii cu TSA

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Într-un efort constant de sprijinire a comunității și a celor aflați în situații nevaforabile, Fundația Umanitară ASSIST a reușit să susțină cazul lui Filip David-Nicolas, un băiețel de 9 ani diagnosticat cu tulburare de spectru autist, ce are nevoie de asistență pentru continuarea tratamentului său.  

Discuția cu reprezentanții Pyramid Learning Center din Oradea au confirmat situația lui David și necesitatea sprijinului continuu. David este elev în clasa a-II-a, beneficiind de terapie la Pyramid Learning Center de aproximativ 4 ani, în fiecare săptămână, de luni până vineri, câte 2 ore pe zi. Costul lunar al acestei terapii se ridică la 1800 RON.

Cu un venit limitat, mama lui David a avut dificultăți în a face față cheltuielilor. Ca răspuns la această situație, Fundația Umanitară ASSIST a decis să susțină acest caz prin acordarea unui ajutor de 1000 RON lunar timp de 6 luni, în total 6000 RON.  

Astfel, prin acțiuni concrete și sprijin continuu, Fundația Umanitară ASSIST se angajează să ofere ajutor și să asigure continuitatea terapiei pentru David, contribuind la îmbunătățirea calității vieții acestuia și la progresul în lupta împotriva autismului

ASSIST logo
Newsletter