Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Expoziție de artă 'Nicolae Grigorescu - Mereu Surprinzător', la Muzeul Național al Bucovinei

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

În perioada 2 iulie - 3 septembrie, Muzeul Național al Bucovinei din Suceava găzduiește o expoziție de artă fascinantă, intitulată "Nicolae Grigorescu - Mereu Surprinzător". 

Evenimentul este sponsorizat de Fundația Umanitară ASSIST, care dorește să promoveze și să susțină arta și cultura în comunitatea locală

În semn de admirație față de opera maestrului , fundația a pregătit o ramă deosebită de tip Grigorescu, pentru tabloul ”Păstorița”, ajutând astfel și la restaurarea picturii. 

Expoziția prezintă o colecție impresionantă de lucrări semnate de celebrul pictor român Nicolae Grigorescu. Tablourile care vor fi expuse acoperă o gamă variată de teme și stiluri artistice, ilustrând talentul și versatilitatea artistului. După 41 de ani de la prima expoziție a lucrărilor lui Grigorescu vernisată în Suceava, aceast nou eveniment este o oportunitate rară de a redescoperi și admira operele sale într-un context local. 

Vernisajul care se va desfășura pe data de 2 iulie, începând cu ora 17:00 va oferi participanților ocazia de a explora o colecție fascinantă de tablouri și de a interacționa cu artiștii și iubitorii de artă prezenți la eveniment.  

Această oportunitate unică de a înțelege mai bine contribuția pictorului Nicolae Grigorescu la arta românească dovedește încă o dată abilitatea maestrului de a transmite emoții puternice și de a captura frumusețea naturii și a vieții cotidiene. Fără îndoială, operele sale au influențat și inspirat generații de artiști, contribuind la dezvoltarea artei în România. 

Toți iubitorii de artă și frumos sunt așteptați la expoziția "Nicolae Grigorescu - Mereu Surprinzător" la Muzeul Național al Bucovinei din Suceava pentru a se bucura de maestria și unicitatea lucrărilor lui Grigorescu. 

ASSIST logo
Newsletter