Share
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Evenimentul "Toamna la Lipoveni" susținut de Fundația Umanitară ASSIST: O Inițiativă de Succes pentru Hipoterapie

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Pe 20 octombrie, într-o atmosferă plină de entuziasm și solidaritate, comunitatea locală s-a unit pentru a sprijini o cauză nobilă la evenimentul "Toamna la Lipoveni". Organizat de Equestrian Dreams, o herghelie din Dragomirna, Suceava, acest eveniment caritabil a avut un obiectiv clar: strângerea de fonduri pentru deschiderea primului centru de hipoterapie din nord-estul României, în cadrul Campaniei "Nu Sunteți Singuri". 

Satul Lipoveni, din comuna Mitocu Dragomirnei, a devenit gazda a sute de oameni entuziaști, inclusiv familii cu copii, tineri și adulți. Pe parcursul celor două zile, participanții au fost răsfățați cu o varietate de activități, inclusiv plimbări cu cai, demonstrații ecvestre și ateliere creative. Atmosfera a fost întregită de un spectacol captivant cu balon cu aer cald și demonstrații de airsoft și ATV. 

Fundația Umanitară ASSIST a fost una dintre forțele motrice ale evenimentului, oferind ateliere de pictură pe față și sesiuni creative pentru copii. Participanții au putut savura și tradițiile locale prin degustări de bucate specifice zonei. 

Organizatorii au exprimat bucuria lor față de succesul evenimentului și au subliniat importanța fondurilor strânse pentru deschiderea centrului de hipoterapie. Hipoterapia, o terapie inovatoare ce utilizează caii pentru a îmbunătăți abilitățile fizice și emoționale ale persoanelor cu dizabilități, va deveni acum mai accesibilă pentru comunitatea din nord-estul României.  

Această inițiativă caritabilă nu doar că a adus bucurie în inimile participanților, ci va contribui și la îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități, demonstrând încă o dată că solidaritatea comunității poate face minuni. 

ASSIST logo
Newsletter